Розвиток студента як особистості та набуття лідерських якостей – це робота студентських  гуртків та робота над студентськими проєктами і проведення всеукраїнських олімпіад і конференцій. 

Для всебічного розвитку студентів  у позанавчальний час на базі кафедри ББЗЛ діє студентський гурток наукового та практичного спрямування «Реабілітація та реабілітаційна інженерія»

Метою гуртка є надання студентам можливості здобути нові знання, навички та цікаво провести вільний час. Гурток – це факультатив, де студенти займаються тим, що їм подобається.

Окремий бонус – студент може долучитися до роботи гуртка, діяльність якого відмінна від його основного процесу навчання. Тобто, навчаючись на інших факультетах, студент також може взяти участь у роботі нашого гуртка.

Гурток створений з метою:

  1. Проведення наукових досліджень та інноваційних розробок тощо. 
  2. Здобуття нових знань шляхом проведення наукових досліджень та практичних занять для покращення рівня вмінь та знань майбутніх випускників.
  3. Відпрацювання практичних навичок фізичного терапевта, ерготерапевта.
  4. Забезпечення сприятливих умов для всебічного інтелектуального розвитку здобувача вищої освіти.
  5. Популяризації наукової діяльності серед студентської молоді, сприяння залученню осіб, які навчаються, зокрема, серед молодших курсів, до наукової й  інноваційної діяльності.
  6. Підготовки студентської молоді до самостійної науково-дослідної роботи, а також можливість отримання реального досвіду роботи з пацієнтом.
  7. Участі та сприяння проведенню в університеті публічних лекцій, наукових читань, семінарів, конференцій, тощо.
  8. Сприяння участі студентів у міжнародних, всеукраїнських, університетських конкурсах студентських наукових робіт із природничих, технічних, гуманітарних наук, у міжнародних, всеукраїнських, загальноуніверситетських олімпіадах, змаганнях, конкурсах.
  9. Одержання конкурентоспроможних наукових і науково-прикладних результатів.
  10. Сприяння участі здобувачів вищої освітиу фундаментальних наукових дослідженнях при виконання науково-дослідних робіт.
  11.  Представлення публікацій у наукових фахових виданнях, що індексуються наукометричними базами даних.

 Гурток виконує такі завдання:

  1.   Підготовка майбутніх спеціалістів до реальної роботи на пацієнтах.
  2. Підготовка й опублікування у фахових виданнях категорій А і Б та виданнях, що індексуються науковометричними базами даних, апробація наукових робіт.
  3. Оформлення й отримання патентів на винаходи, корисні моделі та свідоцтва авторського права.
  4. Участь здобувачів вищої освіти у НДР та виконання фундаментальних наукових дослідженнях у науково-дослідних роботах, що виконуються підрозділом.

5. Робота з літературними джерелами, їх аналіз та застосування їх на практиці.

 з гіперпосиланнями: 

Положення про гурток «РЕАБІЛІТАЦІЯ ТА РЕАБІЛІТАЦІЙНА ІНЖЕНЕРІЯ»

Список учасників Гуртка  «РЕАБІЛІТАЦІЯ ТА РЕАБІЛІТАЦІЙНА ІНЖЕНЕРІЯ»

Плани роботи гуртка:

План роботи гуртка 2022-2023

План роботи гуртка 2023-2024

План роботи гуртка 2024-2025

ПРО ГУРТКИ ФАКУЛЬТЕТУ БМІ