• Наші успіхи

    Наші успіхи

    Нагородження магістра кафедри Біобезпеки і здоров’я людини (БР-92мп) Кривякіна Олександра. Дипломом фіналістаVIII Фестивалю інноваційних проектів Sikorsky Challenge-2019″ за участь в розробці проекту “Автоматизований реабілітаційний комплекс” (команда проекту: Худецький І. Ю., Кривякін О.О., Антонова-Рафі Ю.В.)

     
  • Відкрита лекція Пономарьової Е.Е.

    Відкрита лекція Пономарьової Е.Е.

    17 жовтня відбулося Відкрите заняття асистента кафедри ББЗЛ Пономарьової Ельміри Ельманівни з предмету: “Наукова дисципліна з менеджменту” на тему: “Менеджмент-побудова команди”

     
  • VIII Фестиваль інноваційних проектів Sikorsky Challenge-2019"

    VIII Фестиваль інноваційних проектів Sikorsky Challenge-2019″

    Проекти Викладачів та студентів кафедри:  “Програмно-апаратний комплекс для лікування та діагностики захворювань хребта за допомогою тракційної терапії” (Чорний К. В., Худецький І.Ю., Антонова-Рафі Ю.В.) та “Автоматизований реабілітаційний комплекс” (Худецький І.Ю., Кривякін О.О., Антонова-Рафі Ю.В.) стали фіналістами VIII Конкурсу-Фестивалю інноваційних […]

     
  • Відкрита лекція

    Відкрита лекція

    16 жовтня відбулася відкрита лекція доцента Соломіна А.В. для студентів кафедри з дисципліни “Комп’ютерна техніка та ІТ для ФР-1” на тему “Технологія створення сайту на базі content management system (cms)”